Sublimační reklamní hrnky - Ideální volba pro Vaši značku

V dnešní době, kdy konkurence roste, je důležité najít efektivní způsoby, jak zviditelnit svou značku. Reklamní předměty hrají klíčovou roli v marketingové strategii mnoha firem. Jedním z nejoblíbenějších a zároveň praktických reklamních předmětů jsou sublimační reklamní hrnky. A právě Mugs.cz je specialistou na jejich výrobu!

Co je sublimace?

Sublimace je proces, při kterém se pevná látka přeměňuje přímo na plyn, aniž by prošla kapalným skupenstvím. V oblasti tisku je tato technologie využívána k přenosu obrázků na různé materiály, včetně textilu, keramiky, kovu a skla. Pro hrnky se používají speciálně potažené keramické nebo kovové hrnky, které jsou upraveny tak, aby dokázaly absorbovat sublimační inkoust.

Proces tisku začíná tím, že se na speciální papír nanese sublimační inkoust. Poté se tento papír přiloží na povrch hrnku a za vysoké teploty a tlaku (většinou okolo 180 °C) dojde k tomu, že inkoust přejde do plynného stavu a trvale se „vpaří“ do povrchu hrnku. Výsledný potisk je odolný, trvanlivý a často velmi živý.

Proč zvolit sublimační hrnky od Mugs.cz?

Kvalitní potisk – Sublimační hrnky od Mugs.cz se vyznačují dlouhou životností potisku. Barvy jsou jasné a výrazné, a to i po dlouhodobém používání.
Individuální přístup – Ať už potřebujete menší objednávku pro firemní akci nebo velkou sérii hrnků pro marketingovou kampaň, Mugs.cz Vám nabízí flexibilní možnosti výroby. Každý hrnek je zpracován s důrazem na detail a kvalitu.
Široký výběr – V nabídce Mugs.cz najdete různé druhy a velikosti hrnků, od klasických keramických hrnků až po moderní termosky či cestovní hrnky. Možnosti designu jsou prakticky neomezené, od jednoduchých log až po složité grafické návrhy.
Ekologický přístup – Mugs.cz se snaží minimalizovat ekologický dopad své výroby. Hrnky jsou často opakovaně použitelné a jsou skvělým krokem k tomu, aby se Vaše firma prezentovala jako zodpovědná vůči životnímu prostředí.
Perfektní dárek – Reklamní hrnky nejsou jen o marketingu. Jsou také ideálním dárkem pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery. Je to praktický předmět, který každodenně používáme a díky kvalitnímu potisku bude Vaše značka vždy na očích.

Pro koho jsou reklamní hrnky vhodné?

Reklamní hrnky jsou vhodné pro firmy všech velikostí a zaměření. Jsou ideální pro:

- Firmy hledající atraktivní propagační předmět
- Obchody chtějící zvýšit svou vizibilitu mezi zákazníky
- Eventové agentury organizující akce a dárky pro účastníky
- Školy a univerzity pro absolventy nebo zaměstnance
- Neziskové organizace, které potřebují šířit své poselství

Závěr

Sublimační reklamní hrnky od Mugs.cz představují skvělou kombinaci kvality, estetiky a praktičnosti. Jsou ideálním reklamním předmětem, který zajistí, že Vaše značka bude každý den na očích. Pokud hledáte spolehlivého dodavatele reklamních hrnků, Mugs.cz je tou nejlepší volbou.


Fotoalbum

Talíř a plnobarevným potiskem fotografie

Plecháček a plnobarevným potiskem motivu

Keramický hrnek s plnobarevným potiskem motivu